Civil Aviation Technology College (CATC),IRAN

تبریک دهه فجر

images 4 copy

دوره های آموزشی تخصصی

لیست دوره های آموزشی تخصصی واحد دوره های آزاد به شرح زیر است:
  1. خدمات فروش بلیط-دوره مقدماتی
  2. خدمات فروش بلیط-دوره پیشرفته

شرایط پذیرش | Admission

شرایط پذیرش دانشجویان آکادمیک در مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور (دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری) به شرح زیر است:
شرايط عمومي:
1 -نظر به حساسيت و اهميت رشته هاي تحصيلي اين مركز، لزوم اطمينان كامل ازسلامت جسمي، حركتي و روحي و رواني، كليه متقاضيان مي بايست داراي صلاحيت پزشكي مورد تاييد امور پزشكي سازمان هواپيمايي كشوري جهت اشتغال در مشاغل مربوطه باشند.
2-متقاضيان رشته مهندسي هوانوردي و مراقبت پرواز ميبايست داراي سطح قابل قبولي در مكالمه زبان انگليسي باشند و عدم اشكال در تكلم (نداشتن لكنت زبان) و نداشتن لهجه جهت اشتغال الزامي است.
3-پذيرش در اين مركز به صورت متمركز انجام مي شود و به منظور استخدام نيست.

شرايط خوابگاه:
اين مركز هيچ تعهدي در قبال تأمين خوابگاه ندارد.

تماس:
نشاني: تهران، فرودگاه مهرآباد، بلوار معراج، مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور

تلفن: 02161022851

انعقاد تفهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما)

تفاهم نامه هما
به منظور گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی و استفاده از پتانسیل های طرفین در جهت حل مشکلات و معضلات علمی و تحقیقاتی در صنعت هوانوردی کشور و تلاش در جهت بالا بردن توان ملی و نیل به خود کفایی در تاریخ  ۱۴۰۰/۱/۳۰ تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی مابین هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور به امضا رسید.

پیام تبریک فرا رسیدن هفته سربازان گمام امام زمان (عج)

سربازان گمنام
فرارسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را به همه عزیزان سختکوش وزارت اطلاعات تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
روابط عمومی دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری

صفحه1 از13